TOPAS A.A.T. ook voor handelsactiviteiten!

Wij kunnen u niet alleen in contact brengen met afnemers of leveranciers, maar ook zelf voor u inkopen of verkopen.

TOPAS A.A.T. heeft jarenlange ervaring in de markt van papier en verpakkingsmaterialen, en kan dus afnemers of leveranciers vinden voor alle mogelijke producten, met de juiste prijs/kwaliteit-verhouding. Maar TOPAS A.A.T. koopt en verkoopt zelf ook.

Inkoop
Heeft u partijen waar u afnemers voor zoekt, maar u wilt niet zelf op zoek gaan? Wij nemen uw materiaal van u over tegen een goede prijs, en nemen u daarmee alle zorgen uit handen: TOPAS A.A.T. koopt bij u in en zoekt er geschikte afnemers voor.

Verkoop
Bent u ge´nteresseerd in specifieke papier- of verpakkingsmaterialen, maar u wilt niet zelf de markt gaan verkennen? En u wilt inkopen bij een betrouwbare leverancier die de markt door en door kent en u een goede prijs/kwaliteit-verhouding kan bieden? TOPAS A.A.T. kan de gewenste producten voor u vinden en rechtstreeks aan u leveren.

Andere activiteiten
TOPAS A.A.T. biedt complete oplossingen voor al uw papier- en verpakkingsvraagstukken. Wij kunnen ook als agent voor u optreden, wij kunnen voor u bemiddelen en verzorgen ook advies en onderzoek op het gebied van papier- en verpakkingsmaterialen (klik hier voor meer informatie). TOPAS A.A.T. is probleemoplossend!