Welkom bij TOPAS Agenturen, Advies en Trade. TOPAS A.A.T. is uw aanspreekpunt voor alle vragen op gebied van papier en verpakkingsmaterialen, van tissuepapier tot karton. Ook specialistische bewerkingen zijn mogelijk.

Agenturen
U kunt bij ons terecht voor de producten van diverse bedrijven op het gebied van papier en verpakkingsmaterialen. Een overzicht van onze agentschappen vindt u hier.

Advies, Onderzoek en Bemiddeling
TOPAS A.A.T. kan u helpen uw verpakkingsproblemen op te lossen. Wij doen onderzoek en geven advies op het gebied van inkoop, verkoop en marketing van papier en verpakkingsmaterialen. Mocht u ge´nteresseerd zijn in producten van andere leveranciers in binnen- en buitenland, ook dan kan TOPAS A.A.T. u van dienst zijn. Wij verzorgen met plezier de bemiddeling - wij leggen het contact voor u en regelen desgewenst alle bijkomende activiteiten. Hier vindt u meer informatie.

Trade
TOPAS A.A.T. ook voor trade; TOPAS A.A.T. is uw leverancier van alle mogelijke papier- en verpakkingsmaterialen. Klik hier voor meer informatie over onze Trade-activiteiten.

Webcat.nl Stats Bedankt voor uw bezoek aan de website van TOPAS A.A.T.